2024.04.19 Péntek
Nyelvválasztás angol nyelv német nyelv
Keresés gomb
Az oldal NVDA felolvasó szoftverrel tesztelve.
kezdőlap Mosonmagyaróvár város Információs portál
Képvetítés fotóKépvetítés fotóKépvetítés fotóKépvetítés fotóKépvetítés fotóKépvetítés fotó

Hírek

Álláshirdetések

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata és társintézményeinek aktuális álláshirdetései:
Részletek

A legszebb konyhakertek program

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata meghirdeti „A legszebb konyhakertek” programot Várjuk minden konyhakerttel rendelkező kertművelő és közösség jelentkezését! Jelentkezési lap letöltése
Részletek

Javaslattételi felhívás Mosonmagyaróvár Város Kiváló Egészségügyi Dolgozója díj 2024. évi adományozására

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata a képviselő-testület által adományozható díjakról és elismerésekről szóló 9/2010. (III.19.) önkormányzati rendelet alapján az idei évben is odaítéli a "Mosonmagyaróvár Város Kiváló Egészségügyi Dolgozója" díjat.
Részletek

Vágányzári információ

A MÁV-START Zrt. tájékoztatása szerint 2024. április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon a 9447 sz. vonat módosított menetrend szerint közlekedik. 6:25 és 15:10 között Hegyeshalom — Raj...
Részletek

Hirdetmény - Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata fenntartásában működő Mosonmagyaróvár Egyesített Bölcsődék Intézménye beíratási rendjéről

Értesítjük az érintett szülőket, hogy a 2024/2025 bölcsődei nevelési évre (bölcsődei nevelési év szeptember 1-jétől a következő év augusztus 31-éig tart) történő bölcsődei beíratásokra az alábbi időpontokban kerül sor: 2024. április 23. (kedd) és 2024. április 24. (szerda)
Részletek

Hirdetmény - Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata fenntartásában működő óvodák beiratkozási rendjéről

Értesítjük az érintett szülőket, hogy a 2024/2025. nevelési évre történő óvodai beíratásokra az alábbi időpontokban kerül sor: 2024. április 25. (csütörtök) és 2024. április 26. (péntek)
Részletek

Kisállatbörze a mosoni piacon

A Városüzemeltető és Fenntartó Kft. minden hónap 2. vasárnapján a mosoni piacon (Mosonmagyaróvár, Erzsébet tér) kisállat börzét tart, melyen a részvétel mindenki számára díjmentes.
Részletek

Útépítési munkák: Károly utca 52-66.

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata tájékoztatja a lakosságot, hogy 2024. március 25-i héttől - kezdődően a Károly utca 52-66. számú társasházak belső útjának és parkolójának teljes felújítását megkezdi a VÜF Kft.
Részletek

Útépítési munkák a Széchenyi utcában

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata tájékoztatja a lakosságot, hogy 2024. március 25-i héttől - kezdődően a Széchenyi u. 19-29. számú társasházak belső útjának és parkolójának teljes felújítását megkezdi a VÜF Kft.
Részletek

KSH Lakossági adatgyűjtés

Tájékoztatás a Központi Statisztikai Hivatal lakossági adatgyűjtéséről.
Részletek

Fogadóórák

2024. április 3-án, szerdán 16.00 és 17.00 óra között Keszeiné Siklósi Zsuzsanna önkormányzati képviselő fogadóórán várja az érdeklődő lakosokat a Civil Házban (Szent István király út 12.) kialakított önkormányzati irodában. Dr. Iváncsics János alpolgármester fogadóórája 2024. április 4-én, csütö...
Részletek

Közlemény

Közlemény az általános iskolai beiratkozás idejéről, az erről való döntés és a jogorvoslat benyújtásának határidejéről a Győri Tankerületi Központ illetékességi területén.
Részletek

TÁJÉKOZTATÁS KSH ADATGYŰJTÉSEKRŐL

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) Mosonmagyaróvár településen a hivatal elnöke által 2024. évre engedélyezett, önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket hajt végre a korábbi évek gyakorlata szerint.
Részletek

Lakossági felhívás

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság lakossági felhívása.
Részletek

Pályázat a 3. számú háziorvosi körzet feladatellátására

A háziorvosi körzet területi leírása: Mosonmagyaróvár Város Önkormányzat Képviselő-testületének a felnőtt háziorvosi és házi gyermekorvosi körzetek kialakításáról szóló 5/2017. (II. 17.) önkormányzati rendelete alapján a 3. számú felnőtt háziorvosi körzetre kiterjedő ellátási kötelezettséggel ház...
Részletek

Pályázat a 2. számú háziorvosi körzet feladatellátására

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzat Képviselő-testületének a felnőtt háziorvosi és házi gyermekorvosi körzetek kialakításáról szóló 5/2017. (II. 17.) önkormányzati rendelete alapján a 2. számú felnőtt háziorvosi körzetre kiterjedő ellátási kötelezettséggel háziorvosi feladatok ellátása.
Részletek