2023.01.27 Péntek
Nyelvválasztás angol nyelv német nyelv
Keresés gomb
Az oldal NVDA felolvasó szoftverrel tesztelve.
kezdőlap Mosonmagyaróvár város Információs portál
Képvetítés fotóKépvetítés fotó

Hírek / Gazdaság

Felhívás emlékdiplomák igénylésére

A Mosonmagyaróvári Polgármesteri Hivatal felhívja a nyugállományban lévő pedagógusok (óvónők, tanítók, tanárok) figyelmét a 2023. évi emlékdiplomák igénylésére.
Részletek

Fenyőfák begyűjtése

A közszolgáltató 2023. január 9-én megkezdte a tűlevelüket veszített fenyőfák begyűjtését. A szolgáltató arra kéri a lakosságot, hogy a díszítés nélküli fenyőfákat a szelektív hulladékgyűjtő szigetekhez tegyék ki, közvetlenül az edények mellé. A díszek eltávolítása segítséget jelent, mert a faany...
Részletek

Tájékoztatás ügyfélfogadásról

Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatom Önöket, hogy a Mosonmagyaróvári Polgármesteri Hivatalban 2023. január 6. és 2023. január 27. közti időszakban a pénteki ügyfélfogadást átmenetileg hétfőre helyeztük át.
Részletek

Ellenőrzik a hulladékgyűjtő edényeket azonosító matricákat

Tájékoztató Ügyfeleknek matrica küldése előtt
Részletek

Adóügyi ügyintéző - pályázati felhívás

Mosonmagyaróvári Polgármesteri Hivatal pályázatot hirdet Adóügyi Osztály adóügyi ügyintéző munkakörének betöltésére helyettesítés idejére előreláthatólag 2026. március 31. napig tartó határozott időre. A munkakör a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. tv. 45. §-a alapján kerül bet...
Részletek

Pályázat a 2. számú háziorvosi körzet feladatellátására

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzat Képviselő-testületének a felnőtt háziorvosi és házi gyermekorvosi körzetek kialakításáról szóló 5/2017. (II. 17.) önkormányzati rendelete alapján a 2. számú felnőtt háziorvosi körzetre kiterjedő ellátási kötelezettséggel háziorvosi feladatok ellátása.
Részletek

Pályázati felhívás - IMGSZ

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata a közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992.évi XXXIII. törvény 20/A § 20/B.§ alapján pályázatot hirdet az Intézményi Működtető és Gazdálkodási Szervezet igazgatói munkakörének ellátására.
Részletek

Tűzoltó toborzás!

Hogyan dolgozhatsz a katasztrófavédelemnél? Hogyan lehetsz tűzoltó?
Részletek