2020.10.25 Vasárnap
Nyelvválasztás angol nyelv német nyelv
Keresés gomb
Az oldal NVDA felolvasó szoftverrel tesztelve.
kezdőlap Mosonmagyaróvár város Információs portál
Képvetítés fotóKépvetítés fotó

Hírek

Őszi lomtalanítás Mosonmagyaróváron

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata és a Kisalföldi Kommunális Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft. ősszel is megszervezi a lomtalanítást a városban a tavasszal bevezetett, új módon, az alábbiak szerint:

A lakók a 2020. november 2-i héten a Gabona rakparton található hulladékudvarban az alábbi napi bontásban helyezhetik el az általuk kivitt hulladékot:

 

November 02. (hétfő)             10-17 óráig

November 03. (kedd)             12-18 óráig

November 04. (szerda)           10-17 óráig

November 05. (csütörtök)      12-18 óráig

November 06. (péntek)          10-17 óráig

November 07. (szombat)         8-16 óráig

 

A hulladék elhelyezéséhez lakcímkártya bemutatása szükséges!

 

A háztartási lomot a kihelyezett gyűjtőedényekbe szétválogatva, szelektíven kell betenni. A még értékes összetevőket, felhasználható alapanyagot jelentő hulladék, mint pl. a papír, műanyag, fém, üveg elhelyezésére, ártalmatlanítására egész évben lehetőség van a szelektív gyűjtőszigeteken is. A hulladékszigetek mellett hulladékot elhelyezni tilos. A szél elhordja a szemetet, így a környezetet szennyezi az, aki a szabályokat megszegi. Városunk tisztaságának megőrzése érdekében kérjük, hívják fel erre Önök is mások figyelmét!

Kérjük a lakosságot, hogy tartózkodjanak a hulladékok illegális elhelyezésétől, az erdő-és útszéli hulladéklerakástól is!

 

A www.kisalfoldikhk.hu honlapon folyamatosan tájékozódhatnak a hulladékgyűjtéssel-ártalmatlanítással kapcsolatos aktualitásokról, a hulladékudvar működéséről, az elhelyezhető hulladékokról, annak feltételeiről, a díjfizetés módjáról. A hulladékudvar meghatározott időben és feltételekkel egész évben működik, adott a hulladék elhelyezés lehetősége.

Vissza